Passa al contingut principal

Tallers i cursos


Per recuperar la salut i el benestar emocional, més enllà del canvi dels patrons de relació i de la sanació de traumes i/o experiències inconcluses en la relació terapèutica, molt sovint ens cal informació nova o que no tenim per poder ampliar el nostre marc de referència,  o per desconfusionar sistemes de pensament, sentiment o relació amb el nostre cos que ens mantenen encallats en els antics patrons que ens fan patir, i ajudar-nos així a construir patrons d'afrontament alternatius als que perseguim canviar amb el procés de psicoteràpia. Aquest procés ja es produeix en el sí de la relació terapèutica, però a vegades és necessari l'aprofundiment en algun d'aquests temes per facilitar el procés de canvi. 
En aquests casos, així com en el cas de persones que no estiguin realizant psicoteràpia però que hagin detectat la necessitat o el desig de saber més sobre un tema d'educació emocional o que vulguin obtenir eines i/o models diferents dels que han rebut, poden ser útils tallers sobre temàtiques especifíques. 

Alguns d'aquentes tallers i cursos són:

CURS SOBRE LES ETAPES DEL DESENVOLUPAMENT i L'AUTOESTIMA: Què necessitem en cada etapa des que neixem per créixer emocionalment i afavorir una bona autoestima, i com facilitar-ho com a pares en els nostres fills o en nosaltres mateixos.

TALLER DE RELAXACIÓ I D’ALLIBERAMENT DE L’ESTRÉS 
Tècniques corporals i psicoeducatives per a recuperar una energia tranquila, mitjançant:

POSTURES DE IOGA
VISUALITZACIONS GUIADES
TREBALL AMB EL MOVIMENT I L A RESPIRACIÓ 
CONSCIÈNCIA CORPORAL
CONSCIÈNCIA DELS MISSATGES DEL GUIÓ DE VIDA GRAVATS EN EL COS i que porten a la persona al bloqueig i a l’estrés. A través d’aquest taller podrem arribar a alliberar i conscienciar patrons corporals als que a vegades no es pot arribar mitjançant una psicoteràpia a través de la paraula, desfent aquells patrons corporals que reforcen la resta de patrons emocionals, de pensament i comportament que conformen el guió de vida. 

CURSOS D’AUTOCONEIXEMENT PRESENCIALS I ON-LINE. Guanyar consciència d’un mateix per alliberar-se d’antics patrons i creences auto-limitants, que poden generar bloquejos i patologies,  i així guanyar en benestar i plenitud vital. 
Millora:  

El teu benestar psicològic
La teva autoestima
La sensació de control sobre la teva vida
Les teves relacions
La comprensió de les teves dinàmiques internes i patrons relacionals


TALLER PER AUGMENTAR L'AUTOESTIMA, L'AUTOEXPRESSIÓ O L'EDUCACIÓ EMOCIONAL I/O LES HABILITATS SOCIALS AMB ADOLESCENTS. 

GRUPS D'AUTOAJUDA ENTRE IGUALS.

ART-TERÀPIA!

Comentaris